Følg os på Facebook

EB.dk/krimi

TV2oj.dk

Beredskabsinfo.dk

Lokalavisen.dk

Dagens Billede

Replikboks

Du skal være logget ind for at skrive en replik.

Kenneth J
25-03-2014 22:26
En gård på Elstedvej

jsp8240
25-03-2014 20:11
hvad er det der brander ude ved lystup

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Randers brand i affaldsoplag 22/3-12

Lidt i 18 var der brand i affald ved en modlog på Gl. Jenumvej i Randers.

Hørning: Brand på Gård 04-09/11

Nyt fra 112-aarhus.dk 2010Natten til søndag opstod der en voldsom brand på en gård på Herredsvejen i Hørning. Kort inden branden blev opdaget var der indløbet en tyveri alarm til G4S. Kort efter dette bliver Hørning Brandvæsen sendt til stedet men ved ankomsten var det stråtækte hustag overtændt - så voldsom at Skanderborg og galten brandvæsen blev kaldt til assistance. Da der er mistanke om at branden kan være påsat i forbindelse med indbrud søgte politihunde de nærliggende marker og skove igennem for at finde evntuelle spor efter en mulig gerningsmand. Ingen beborer var til stede i huset da branden opstod

Århus: Færdselsuheld på Ringgaden 30/08-11

Nyt fra 112-aarhus.dk 2010Tirsdag eftermiddag skete der en solo ulykke på Ringgaden i Århus. En billist rullede rundt og måtte efterfølende en tur på traume centeret i Århus. Uheldet skabte massive kø på gaderne omkring ringgade broen.

Randers: Falbe Hansen-bygning brand 27/8

Lørdag aften blev falck i Randers kaldt til ild i inudstribygning på mariagervej i Randers.
Ved brandvæsnet ankomst brændte det voldsomt i en tom lagerhal og der blev med det samme tilkaldt ekstra slukningskøretøjer.
Mindst 7 brandbiler og adskillige brandfolk kæmpede mod flammerne i lagerhallen. Beboerne i området blev varslet af sirener og via tv og radio.
Ingen personer er så vidt vi ved kommet tilskade i branden.


Rønde: Ild i sommerhus 24/08-11

2011 Nyheder og BillederOnsdag aften blev Rønde kaldt til ild i sommerhus på Egevej i Thorsager. Ved brandvæsnets ankomst viste det sig at et elskab på bagsiden af bygningen var smeltet. Brandvæsnet fik afbrudt strømmen og fik efterslukket omkring elskabet inden de kørte hjem igen.

Tirstrup: Ild i halmballe presser 23/08-11

2011 Nyheder og BillederTirsdag eftermiddag blev Rønde kaldt til ild i landbrugsredskab på Ny Lufthavnsvej. Ved ankomsten brænder det i en halmballe presser på marken lige over for lufthavnen. Brandvæsnet får hurtigt slukket ilden. men der er en del efterslukning af halmen inde i maskinen.

Århus C: Ild i bygning 21/08-11

2011 Nyheder og BillederÅrhus brandvæsen blev søndag formiddag kaldt til ild i etage ejendom på Vestervang i Århus. Brandvæsnet fik med et håndsprøjte batteri slukket den meget lille brand. Efter udluftning kunne brandvæsnet kører hjem igen.

Odder: Ild i skur 19/08-11

2011 Nyheder og BillederBranden er startet i et skur og er gået ind gennem vindurne til st, 1 og 2 sal slukket med to ht rør og et bc udlæg. En kat blev reddet ud af bygningen alle beboer var kommet ud ved brandvæsnets ankomst. Det vides ikke hvad årsagen er til branden men politiet mener at den kan være påsat.

Malling: Alvorligt trafikuheld 18/08-11

2011 Nyheder og BillederEn ældre kvinde mistede torsdag eftermiddag livet ved en voldsom ulykke i Malling. Bilen blev ramt af en lastbil samt en anden bil og endte på taget. Kvinden blev dræbt på stedet føreren af den anden bil slap tilsyneladende med en brækket arm.

Højbjerg: Ild i autoværksted D. 16/08-11

2011 Nyheder og BillederEt autoværksted udbrændte tirsdag over middag. Noget svejsearbejde på en bil er muligvis årsag til branden. Slukningen af den voldsomme brand blev vansklig gjort af at et vandrør var sprunget så der var ingen vand i brandhanerne. Ekstra tangvogne sørgede for at der var slukningsvand nok.

Ebeltoft: Mindre bygningsbrand 16/08-11

2011 Nyheder og BillederBrandvæsnet fra Ebeltoft blev kaldt til bygningsbrand på asylcentret på mariesmindevej i Ebeltoft. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden og efter at have luftet ud kørte de hjem igen.